Đorović DOO, Kneza Miloša 23, Ćuprija
tel/faks: 035/8477 885
dir. Nenad Đorović 063/600 298
Ivica 062/616 011
email: djorovicdoo@gmail.com

Belladonna IV

Get Flash Player

Beladona IV  Stambeno-poslovni objekat Belladona 4 se nalazi u glavnoj ulici, Kneza Miloša broj 18 na ogradjenoj parceli ukupne povrsine 5 ari.Namenjen je za stanovanje a nalazi se u najpopularnijem delu Cuprije Zgrada je zavrsena krajem novembra 2011 god. cime smo ispunili obecanje o ispunjenju roka zavrsetka izgradnje.

  Belladona 4 u prizemlju ima pasaž i četiri poslovna prostora. Ulaz za stanare se nalazi sa zadnje strane zgrade do koga se dolazi kroz pasaž. Pored prizemlja, zgrada će imati 4 sprata sa ukupno 20 stambenih jedinica. U ponudi su stanovi od 30m² do 60m², pet jedinica po spratu.
 
  Sve stambene jedinice opremljene su trofaznom strujom, telefonskom linijama, interfonom, video nadzorom kao i kablovskom televizijom.Ulazna vrata su protiv-provalna sa dve brave, podovi su izradjeni od sa zvučnom i toplotnom izolacijom od stiropora debljine 5cm. Završna obrada podova uradjena je hrastovim parketom. Spoljašnu stolariju čine PVC prozori sa niskoemisionim staklima. Objekat je zidan sendvič zidom sto predstavlja termo izolaciju iznad proseka a za završnu obradu fasade koristi se akrilni malter.
 
  Kupatila obradjena domaćim pločicama u prvoj klasi fabrike Kanjiza koju kupci mogu da biraju izmedju više boja i dezena.Kupatila su opremljena kompletno kvalitetnom sanitarijom. Hodnik objekta obradjen je akrilnim malterom na zidu a na podu hodnika ugradjena je keramika u prvoj klasi.Hidraulicni lift je grčko-nemačke proizvodnje i izuzetno je tih i vrhunskog kvaliteta.

  U neposrednoj blizinu objekta nalaze se važne institucije u gradu, Pošta , Elektrodisribucija, Vrtić Bambi, Pijaca , Dom Zdravlja, Sportski centar Partizan kao I ostale nase zgrade.

 
HyperLink
>>Posetite nas
na facebook-u
HyperLink
>>Galerija slika
Get Flash Player


>>Enterijeri
Copyright © 2013 Đorović Doo | Design by DizajnStudioRP | Development by DELTASOFT