Đorović DOO, Kneza Miloša 23, Ćuprija
tel/faks: 035/8477 885
dir. Nenad Đorović 063/600 298
Ivica 062/616 011
email: djorovicdoo@gmail.com

Belladonna V

Get Flash Player

Beladona V


   Stambeno-poslovni objekat Belladona 5 se nalazi u glavnoj ulici, Kneza Miloša broj 23 na ogradjenoj parceli ukupne površine 12 ari. Namenjen je za stanovanje a nalazi se u najpopularnijem delu Ćuprije. Zgrada je završena krajem decembra 2014 god. čime smo ispunili obećanje o ispunjenju roka završetka izgradnje.

  Belladona 5 u prizemlju ima četiri poslovna prostora. Ulaz za stanare se nalazi sa bočne strane zgrade. Pored prizemlja, zgrada ima 5 sprata sa ukupno 47 stambenih jedinica strukture od 45m² do 220m²,
  
  Sve stambene jedinice opremljene su trofaznom strujom, telefonskom linijama, interfonom, video nadzorom kao i kablovskom televizijom.Ulazna vrata su protiv-provalna sa dve brave, podovi su izradjeni od sa zvučnom i toplotnom izolacijom od stiropora debljine 5cm. Završna obrada podova uradjena je hrastovim parketom. Spoljašnu stolariju čine PVC prozori sa niskoemisionim troslojnim staklima punjenim argonom. Objekat je izolovan stiroporom debljine 12cm čime je zgrada dobila energetski pasoš B klase a za završnu obradu fasade koristi se akrilni malter. 
  
  Kupatila obradjena domaćim pločicama u prvoj klasi fabrike Kanjiža koju kupci mogu da biraju izmedju više boja i dezena.Kupatila su opremljena kompletno kvalitetnom sanitarijom. Hodnik objekta je izolovan mineralnom vunom debljine 5cm a završna obrada knaufom i konbinacijom akrilnog maltera i polikolora. Na podu hodnika ugradjena je keramika u prvoj klasi.Hidraulični lift je grčko-nemačke proizvodnje i izuzetno je tih i vrhunskog kvaliteta. 

  U neposrednoj blizinu objekta nalaze se važne institucije u gradu, Pošta , Elektrodisribucija, Vrtić Bambi, Pijaca , Dom Zdravlja, Sportski centar Partizan kao I ostale nase zgrade.   
HyperLink
>>Posetite nas
na facebook-u
HyperLink
>>Galerija slika
Get Flash Player


>>Enterijeri
Copyright © 2013 Đorović Doo | Design by DizajnStudioRP | Development by DELTASOFT