Belladona 7

Detalji projekta

Lokacija: Kneza Miloša 24-30
Broj stanova: 33
Broj lokala: 3

Tehnologija izrade

  • Izolacija stiropor 12cm
  • Električni lift
  • Hidrofor
  • Kompletno grejanje na gas
  • Kablovska
  • Video nadzor
  • Stolarija – Šestokomorni pvc

Stambeno-poslovni objekat gradimo u glavnoj ulici, Kneza Miloša broj 24-30 na ograđenoj parceli ukupne površine 9.6 ari. Namenjen je za stanovanje.

Belladona 7 u prizemlju ima četiri poslovna prostora. Ulaz za stanare se nalazi sa bočne strane zgrade do koga se dolazi kroz pasaž. Pored prizemlja, zgrada ima 5 sprata sa ukupno 33 stambenih jedinica. Stanovi su od 50m do 130m sa mogućnošću spajanja da bi se dobio i veći stan, šest jedinica po spratu. Zgrada ima podzemnu garažu i parking iza zgrade.

Sve stambene jedinice opremljene su trofaznom strujom, telefonskom linijama, interfonom, video nadzorom kao i kablovskom televizijom. Podovi su izrađeni od sa zvučnom i toplotnom izolacijom od stiropora debljine 5cm. Završna obrada podova urađena je tarket parketom.

Spoljasnu stolariju predstavljalju PVC prozori sa niskoemisionim staklima sa aluminijumskim roletnama. Sve stambene jedinice opremljene su klimom i kompletnim grejanjem (podnim ili radijatorskim).

Spoljna izolacija je od stiropora debljine 12cm što predstavlja termo izolaciju iznad proseka, a za završnu obradu fasade koristimo akrilni malter.

Kupatila obrađena domaćim pločicama u prvoj klasi fabrike Kanjiža koju kupci mogu da biraju između više boja i dezena. Kupatila su opremljena kompletno kvalitetnom sanitarijom.

Hodnik objekta obrađen je akrilnim malterom na zidu, a na podu hodnika ugrađena je keramika u prvoj klasi.

Hidraulični lift je nemačke proizvodnje i izuzetno je tih i vrhunskog kvaliteta.
U neposrednoj blizinu objekta nalaze se sve naše zgrade i važne institucije u gradu, Pošta, Elektrodisribucija, Vrtić Bambi, Pijaca, Dom Zdravllja, Sportski centar Partizan kao i market Idea.

GALERIJA