Belladonna 1

Detalji projekta

Lokacija: Kneza Miloša 8
Izgrađena: 2005 god.
Broj stanova: 36
Broj lokala: 8

Tehnologija izrade

  • Sendvič zid
  • Hidraulični lift
  • Hidrofor
  • Priprema za grejanje (struja)
  • Parket (s-klasa)
  • Kablovska
  • Video nadzor
  • Stolarija – petokomorni pvc

Stambeno – poslovni objekat Belladona 1 nalazi se u glavnoj ulici, Kneza Miloša broj 8 u neposrednoj blizine Pošte, a preko puta Elektrodistribucije. Zgrada je završena 2005. godine.

Belladona 1 u prizemlju ima pasaž i 8 poslovna prostora. Ulaz za stanare je u pasažu u kome su poslovne prostorije. Pored prizemlja, zgrada ima 6 sprata sa ukupno 36 stambenih jedinica. Stanovi su različite srukture,od garsonjera do trosobnih.

Sve stambene jedinice opremljene su trofaznom strujom, telefonskom linijama, interfonom, video nadzorom kao i kablovskom televizijom, podovi su izrađeni sa zvučnom i toplotnom izolacijom od stiropora debljine 5cm. Završna obrada podova uradjena je bukovim parketom u prvoj klasi. Spoljašnu stolariju čine PVC prozori sa niskoemisionim staklima. Objekat je zidan sendvič zidom. Naša zgrada predstavlja jedinu zgradu novije gradnje koja ima takav način izolacije, a za završnu obradu fasade koristi se akrilni malter.

Kupatila obrađena domaćim pločicama u prvoj klasi, opremljena kompletno kvalitetnom sanitarijom.

Hodnik objekta obrađen je akrilnim malterom na zidu, a na podu hodnika ugrađena je keramika u prvoj klasi. Hidraulični lift je nemačke proizvodnje i izuzetno je tih i vrhunskog kvaliteta.

Sa zadnje strane zgrade se nalazi parking sa velikim brojem parking mesta. U neposrednoj blizinu objekta nalaze se važne institucije u gradu, Pošta, elektrodisribucija, Vrtic Bambi, Pijaca, Dom Zdravllja, Sportski centar Partizan kao i market Idea.

Kada je 2003. godine objavljena prodaja i počela izgradnja, zgrada je rasprodata za 5 meseci, što je dobar pokazatelj da su kvalitet i dobra lokacija sigurno i pametno uložen novac, a to možete čuti i od mnogobrojnih zadovoljnih kupaca koji žive u Belladoni 1.