Belladonna 2

Detalji projekta

Lokacija: Kneza Miloša 25
Izgrađena: 2007 god.
Broj stanova: 34
Broj lokala: 6

Tehnologija izrade

  • Sendvič zid
  • Hidraulični lift
  • Hidrofor
  • Priprema za grejanje (struja)
  • Parket (s-klasa)
  • Kablovska
  • Video nadzor
  • Stolarija – petokomorni pvc

Stambeno-poslovni objekat Belladona 2 se nalazi u glavnoj ulici, Kneza Miloša broj 25 u neposrednoj blizine naše prve zgrade. Iskustva stečena prilikom projektovanja i izgradnje Beladone 1 preneli smo u izgradnju druge zgrade. Sa ponosom možemo da kažemo da ona krasi glavnu ulicu na uglu Kneza Miloša i Reljine ulice. Zgrada je završena u decembru 2007. godine.

Belladona 2 u prizemlju ima ulaz za stanare i 6 poslovna prostora. Pored prizemlja, zgrada ima 6 sprata sa ukupno 34 stambenih jedinica. Stanovi su različite srukture, od garsonjera do trosobnih.

Sve stambene jedinice opremljene su trofaznom strujom, telefonskom linijama, interfonom, blindiranim sigurnosnim vratima sa dve brave, video nadzorom kao i kablovskom televizijom, podovi su izrađeni sa zvučnom i toplotnom izolacijom od stiropora debljine 5cm. Završna obrada podova urađena je bukovim parketom u prvoj klasi. Spoljašnu stolariju predstavljalju PVC prozori sa niskoemisionim staklima. Objekat je zidan sendvič zidom. Naša zgrada predstavlja jedinu zgradu novije gradnje koja ima takav način izolacije, a za završnu obradu fasade koristi se akrilni malter.

Kupatila obrađena domaćim pločicama u prvoj klasi, opremljena kompletno kvalitetnom sanitarijom.

Hodnik objekta obrađen je akrilnim malterom na zidu, a na podu hodnika ugradjena je keramika u prvoj klasi. Hidraulicni lift je nemačke proizvodnje i izuzetno je tih i vrhunskog kvaliteta.

U neposrednoj blizinu objekta nalaze se važne institucije u gradu, Pošta, elektrodisribucija, Vrtic Bambi, Pijaca, Dom Zdravllja, Sportski centar Partizan kao i market Idea.

Dobra lokacija, kvalitet, zadovolnji stanari i prelep izgled objekta učinili su da zgrade Belladona postanu prepoznatljiv brend u našem gradu, a firmu Djorović doo postave u vrhu firmi koje se bave ovim poslom.