Belladonna 5

Detalji projekta

Lokacija: Kneza Miloša 23
Izgrađena: 2015 god.
Broj stanova: 47
Broj lokala: 4

Tehnologija izrade

  • Spoljna izolacija: Stiropor 12cm
  • Hidraulični lift
  • Hidrofor
  • Priprema za grejanje (struja)
  • Parket (s-klasa)
  • Kablovska
  • Video nadzor
  • Stolarija – petokomorni pvc

Stambeno-poslovni objekat Belladona 5 gradi se u glavnoj ulici, Kneza Miloša broj 23 na našoj lokaciji – ograđenoj parceli ukupne povrsine 12 ari. Namenjen je za stanovanje, a nalazi se u najpopularnijem delu Ćuprije. Početak gradnje je proleće 2013. god. a završetak leto 2014. godine.

Belladona 5 u prizemlju ima četiri poslovna prostora i ulaz za stanare. Pored prizemlja, zgrada ima 5 sprata sa ukupno 48 stambenih jedinica. U ponudi su stanovi od 40m² do 100m², deset jedinica po spratu.

Sve stambene jedinice opremljene su trofaznom strujom, grejanjem norveškim radijatorima, telefonskom linijom, interfonom i video nadzorom. Ulazna vrata su protiv-provalna sa dve brave, podovi su izrađeni sa zvučnom i toplotnom izolacijom od stiropora debljine 5cm. Završna obrada podova urađena je hrastovim parketom. Spoljašnu stolariju čine PVC prozori sa roletnama i niskoemisionim staklima.

Spoljašnja izolacija je od stiropora debljine 12cm a za završnu obradu fasade koristi se akrilni malter. Ovakvim načinom izolacije zgrada dobija energetski pasoš B klase. O energetskom pasošu možete pročitati više na linku.

Kupatila su obrađena domaćim pločicama u prvoj klasi, po izboru kupca a pored domaćih kupci mogu da biraju i uvozne pločice. Kupatila su opremljena kompletno kvalitetnom sanitarijom. Hodnik objekta obrađen je akrilnim malterom na zidu a na podu hodnika ugrađena je keramika u prvoj klasi. Hidraulicni lift je grčko-nemačke proizvodnje novije generacije.

U neposrednoj blizinu objekta nalaze se sve naše zgrade i važne institucije u gradu, Pošta, Elektrodisribucija, Vrtić Bambi, Pijaca, Dom Zdravlja, Sportski centar Partizan, Unicredit banka,kafe restoran Kvart 25, marketi Idea i Univerexport.