Belladonna 8

Stambeno-poslovni objekat Belladonna 8 nalazi se u glavnoj ulici, Kneza Miloša broj 36.

Belladonna 8 u prizemlju ima 6 lokala. Ulaz za stanare je moguć iz glavne ulice kao i sa zadnje strane iz dvorišta zgrade. Pored prizemlja, zgrada ima 6 spratova sa ukupno 54 stambenih jedinica. Stanovi su od 47m² do 120m². U prizemlju su na raspolaganju 3 stambene jedinice, od prvog do petog sprata 9 stambenih jedinica po spratu, na šestom povučenom spratu 6 stambenih jedinica .U podrumu zgrade postoje podzemne garaže kao i parking iza zgrade na koji se pristupa iz ulice Omladinskih Brigada.

Sve stambene jedinice opremljene su trofaznom strujom, telefonskom linijama,optičkim internetom, interfonom, video nadzorom kao i kablovskom televizijom. Podovi su izrađeni od sa zvučnom i toplotnom izolacijom od stiropora debljine 5cm. Završna obrada podova urađena je tarket parketom.

Spoljasnu stolariju predstavljalju PVC prozori sa niskoemisionim staklima sa aluminijumskim roletnama. Sve stambene jedinice opremljene su klimom i kompletnim grejanjem (podnim ili radijatorskim) na gas.

Spoljna izolacija je od stiropora debljine 12cm što predstavlja termo izolaciju iznad proseka, a za završnu obradu fasade koristimo akrilni malter.

Kupatila obrađena domaćim pločicama u prvoj klasi fabrike Kanjiža koju kupci mogu da biraju između više boja i dezena. Kupatila su opremljena kvalitetnom sanitarijom.

Hodnik objekta obrađen je akrilnim malterom na zidu, a na podu hodnika ugrađena je keramika u prvoj klasi.

Električni lift je nemačke proizvodnje i izuzetno je tih i vrhunskog kvaliteta.

Belladonna 8 je poslednja u nizu i zajedno sa Belladonnom 6 i 7 formira savremenu stambeno poslovnu lamelu. U neposrednoj blizini  nalaze se i stambeno poslovni objekti Belladonna 1,2,3,4,5 kao i važne institucije u gradu:  Pošta, Elektrodisribucija, Dom Zdravlja, Vrtić Bambi, Sportski centar Partizan. Pored gradske pijace koja je na 5 minuta hoda, na raspolaganju su marketi Idea i Univerexport, kao i   Unicredit banka, kafe restoran Kvart 25, apoteka Belladonna, laboratorija Medilab koji se nalaze u prizemljima prethodnih Belladonninih zgrada.